Viszonteladóknak:

Ezen az olalon kizárolag jelenlegi és leendő óraforgalmazó viszonteladó partnereink kérhetik regisztrálásukat internet oldalunk nagykereskedelmi használatához.

Amennyiben már rendelkezik viszonteladói regisztrációval, kérem lépjen be a belépés menűponton keresztül.

Amennyiben Ön nem óraforgalmazó viszonteladó kérem a belépés mellett található regisztráció alatti menűpontban regisztrálja magát, vagy a korábban kapott jelszavával lépjen be.

Amennyiben Ön óraforgalmazó kiskereskedelmi üzlettel rendelkezik, vagy már partnerünk de nincs még regisztrálva iternet oldalunkon viszonteladónként, kérem töltse ki figyelmesen az alábbi ürlapot.

Regisztráció

* Regisztrációs értesítés a kapcsolattartó e-mail címére érkezik

Személyes információk
 
Cégvezető:
Vezetéknév
Keresztnév
Mobiltelefon
Telefonszám
E-mail cím
 
Kapcsolattartó:
Vezetéknév
Keresztnév
Mobil
Telefon
Kapcsolattartó e-mail címe *
 
Cég adatok:
Cégnév
Céges telefon
Céges email
 
Számlázási cím:
Irsz.
Város
Utca
Tel.
Számlázási email
Üzletek adatai
Elnevezés
Irsz.
Város
Utca
Tel.
Email
Üzlet 1:
+   -

A beérkezett regisztrációs kérelmeket kivizsgáljuk és hamarosan visszaigazoljuk,( jelenleg ez fejlesztés alatt van) mely pozitív elbírálás esetén tartalmazza nagykereskedelmi személyes hozzáférési kódját, mellyel további nagykereskedelmi információkhoz juthat hozzá.

 

Köszönjük együttműködését:

 

BORKUTIME KFT.
Óranagykereskedés


Tommy Hilfiger 2015 óra kollekcióBorkutime Óraszaküzlet Köki TerminálBorkutime Óraszaküzlet WestendBorkutime Óraszaküzlet DunaplázaBorkutime Óraszaküzlet Pólus CenterBorkutime Óraszaküzlet Váci útBorkutime-Two Time Óraszaküzlet Pécs PlazaTommy Hilfiger órák 2015